RSS

Hírek

The Art of Making Loose Tea 2020. szeptember 8.

The Art of Making Loose Tea
részletek

A tea története 6 percben 2020. szeptember 8.

History of Tea in 6 Minutes
részletek

radio FM4 2020. március 16.

radio FM4
részletek

Mei Leaf - angol nyelvű teás ismeretterjesztő csatorna 2018. július 21.

Mei Leaf - angol nyelvű teás ismeretterjesztő csatorna
részletek

Prémium csomagolás - talpas, simítózáras tasak 2017. november 3.

Amennyiben 100 grammos kiszerelésű termékünkből termékenként 2 db-ot tesz kosarába, a terméket 10 %-os kedvezménnyel adjuk, valamint a 200 gramm teát prémium csomagolásban (simítózáras, fénytől és levegőtől maximálisan védő talpas tasak) szállítjuk.
részletek

Játék 2017. augusztus 22.

Szereted a trükkös logikai feladatokat?
részletek

Jutalompontok - Hűségprogram 2017. augusztus 17.

Kedves Teabarát! Webshopunkban jutalompontokat vezettünk be teák, teás kiegészítők vásárlása után. A hűségpontokkal visszatérő vevőinket szeretnénk jutalmazni, melyeket már a következő vásárlás során be lehet váltani.
részletek

Secrets of tea plant revealed by science 2017. augusztus 14.

Secrets of tea plant revealed by science By Helen Briggs BBC News Botanists have unlocked the genetic secrets of the plant prized for producing tea.
részletek

Tudta, hogy Európában van egy 134 éves teaültetvény? 2017. május 17.

Március vége felé érkezünk a Sao Miguel sziget északi partján fekvő Chá Gorreana nevű teaültetvényre (a chá teát jelent), mint megtudjuk, remek időzítéssel, pont előző nap kezdték el az ősz közepéig tartó szüretet. A laikus számára átláthatónak tűnik a munkamenet: négy férfi vonul a teasorok tetején szánkázó teaszüretelő géppel, amire egy zsák van kötve. Utánuk ballag egy zsákos ember. Amikor a sor végén a levágott tealevelekkel megtelik a zsák, leszedik, a zsákos újat ad, felszerelik és nekilátnak a sor másik felének (itt egy videó, úgy érthetőbb).
részletek

Közeleg a teaforradalom: öt dolog, amit sokan nem tudnak a teáról 2016. október 22.

Bár egyelőre nincsenek túl sokan a teahívők, pár év, és állítólag olyan forradalomnak lehetünk tanúi, mint ami a boroknál lejátszódott. Apropó: ivott már olyan teát, amitől olyan jó kedve kerekedett, mintha borozott volna? Mi igen. Teakóstolón jártunk, mesélünk.
részletek